Bättre och bättre dag för dag!

Om det är nåt jag verkligen finner underhållande så är det religiösa dårfinkar i allmänhet, och deras psykotiska ledare i synnerhet. Nog för att det kan bli lite mycket ibland (som när sekterna blir så stora att de får politiskt inflytande), men så länge stolligheterna stannar på någon slags gräsrotsnivå är det oftast väldigt festligt. Festligt och sorgligt på samma gång, i någon slags underbar paradox.

Hur som helst. Senast i raden av galenskaper är den här underbara sekten i Ryssland, där valda delar av församlingen förskansat sig i en jordhåla i väntan på domedagen. Sektledaren själv har tyvärr inte haft möjlighet att delta i festligheterna, då han varit fullt upptagen med att vara inspärrad på mentalsjukhus.

Nu verkar i alla fall folk vara på väg att lämna den där hålan, och man kunde ju tro att historien skulle sluta där. Men inte då. Nu har herr överkucku lyckats misshandla sig själv med ett vedträ, så till den grad att han behövt opereras för svåra skallskador. Allt enligt lokala myndigheter. Jag tror den här storyn blir svår att toppa faktiskt.

image26
En annan sorts stolle.

Kommentarer
Postat av: celina

Haaahahaha! Men guuuuuud vad bisarrt.

2008-04-03 @ 22:06:04
URL: http://celina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0