Bror duktig straffar sig själv omedelbart

Glad i hågen vaknade jag imorse och... Äh, vafan. Jag kan inte ljuga. Jag vaknade helt normalt skitsur, men inte så mycket senare var jag faktiskt ganska glad i hågen. Hur som helst. Jag satt och åt frukost, och var helt på det klara med att idag skulle minsann bli en duktig dag på jobbet (inte helt vanligt). Sagt och gjort, jag passade på att läsa en artikel medan jag åt frukost. Gick mycket smärtfritt, och jag kände mig genast närmare det där nobelpriset.

Åkte till jobbet med en tydlig bild av vad som skulle uträttas under dagen. Hade ett bra samtal med en kollega om ett projekt, och vad vi egentligen måste göra med det för att det ska bli något av det. Sen kom det nåt tekniskt ivägen, jag minns inte vad, och så var det plötsligt lunch. Efter lunchen började det balla ur.

Var tvungen att vara klar med ett häfte åt studenterna senast kl. 15, och jag satte mig med det kl. 13. Eftersom halva institutionen håller på att flytta funkar inte filservern som den ska, och jag var tvungen att sitta och flytta filer fram och tillbaka mellan Windows och Linux med jävla grafisk scp. Vad som borde tagit en halvtimme tog säkert 90 minuter. Klar blev jag iaf till slut, och skulle bara kopiera upp häftena. Satte igång kopieringen, räknade ut att det skulle ta ungefär tio minuter för den att bli klar, och gick därifrån. När jag kom tillbaka till kopiatorn tio minuter senare låg där fyra färdiga kopior, och maskinen blinkade ivrigt deklarerande att tonern var slut. Jag hade nu ungefär 10 minuter på mig att byta toner och kopiera upp nya häften. När klockan var 15 tog jag de 17 kopior som kommit ut dittills och sprang till lektionssalen och delade ut dem. Några student blev därmed utan, så jag sprang tillbaka till kopiatorn, väntade på några fler kopior, och sprang tillbaka till lektionssalen. Så långt ett missöde, och en hel del stress. Sen tänkte jag kopiera upp fler häften till min egen lektion imorgon. Exakt samma scenario utspelade då igen, men den här gången var det pappret som var slut. Ingen stress den här gången, men man börjar ju misstänka en konspiration.

Efter det kommer chefen och säger att han måste ha en årsberättelse från mig, klar senast på fredag morgon. Eftersom jag har undervisning imorgon förmiddag, och ska till Stockholm på eftermiddagen, måste jag skriva den nu. När ska jag då förbereda lektionen egentligen? Och vad håller jag egentligen på med just nu? Skriver världens längsta blogginlägg? VAFAN.

Kommentarer
Postat av: Frida

Vilka fina operativsystemskorvar! Tycker även att sista "VAFAN" talade sitt tydliga språk med tanke på att man fick upp "The requested resource could not be found." när man klickade! :D

2008-02-14 @ 00:07:11
URL: http://vad-frida-sa.bloggagratis.se
Postat av: Martin

VAFAN. Den verkar funka ungefär hälften av gångerna den där länken. Men det kanske är passande, som sagt.

2008-02-14 @ 08:57:07
URL: http://radarminnet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0