Dagens matlagningsproblem

Kan någon förklara varför det är omöjligt att tillaga en normal potatisgratäng? Fanskapet kan stå inne i ugnen i två timmar utan att potatisen blir helt mjuk. Jag fattar bara inte. Gott blir det visserligen (fattas bara! En halvliter grädde, potatis, lök, vitlök och ost – var den nån som trodde nåt annat eller?) men det känns ju onekligen lite epa att lägga ner sin själ i maten när den är sådär uppstudsig. Som tröst åt jag ett lass glass.

Kommentarer
Postat av: celina

Men den var goooood!

2008-02-06 @ 08:55:24
URL: http://celina.blogg.se
Postat av: Frida

Jag håller med. (Om att den var god! Haha, närå.) Men det där har jag också funderat på. Mamma lyckas ALLTID få den mjuk, jag lyckas...sällan! Vad är hemligheten?!

2008-02-06 @ 22:06:24
URL: http://vad-frida-sa.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0