Min tunga är högerhänt

Ligger i sängen och kan omöjligt sova, vilket kanske kan ha att göra med att jag legat i sängen hela jävla dagen redan. Nu har jag ägnat 20 minuter åt att undersöka ett egendomligt fenomen, och jag uppmanar er alla att testa själva. Experimentet går till som följer:

1. Lägg dig i sängen.
2. Stoppa in en halstablett i munnen. Jag kör med Vicks Blue, men vad som helst borde funka, så länge de är avlånga på något sätt, och inte runda.
3. Placera, med hjälp av tungan, halstabletten på högkant mellan tänderna på höger sida.
4. Placera, med hjälp av tungan, halstabletten på högkant mellan tänderna på vänster sida.

Om ni är som jag kommer ni att upptäcka att steg 3 är mycket lättare än steg 4. Det är också svårare ju längre fram i tandraden man placerar halstabletten. Har inte hunnit undersöka än om det funkar likadant när man står upp. Jag gissar att det gör det. I'm onto something big here!

Fyfan, det är helt tyst här. Celina sover. T.o.m. de i vanliga fall synnerligen nattaktiva ADHD-katterna sover. Själv sitter jag och torrhostar naken framför datorn som ett annat jävla psykfall. Helvete.

Kommentarer
Postat av: celina

Meh. Det där är ju ingen nyhet. Det är för att de allra flesta antingen inte alls kan rulla tungan, eller så kan man rulla den fast bara åt ett håll. Det har med genetik att göra. Borde väl du veta!

2008-02-24 @ 13:05:05
URL: http://celina.blogg.se
Postat av: Martin

Vadå rulla? Det här har väl inget med att rulla tungan att göra?

2008-02-24 @ 13:54:16
URL: http://radarminnet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0