Psykotisk överliggare

Idag damp mitt tjugonde kårleg ner i brevlådan (vaddå brevlåda, förresten?). Hur fräscht känns egentligen det? Och exakt varför har jag sparat på alla gamla kårleg?


image6
Ett slags konstverk.

Kommentarer
Postat av: celina

Fint! Jag är lite ledsen, för jag tror att jag har slängit bort några av mina kårleg, så jag kan aldrig göra en så där fin. Inte för att jag skulle få ihop tjugo ändå då, men ändå.

2008-02-22 @ 16:48:27
URL: http://celina.blogg.se
Postat av: Nina

Jag har aldrig slängt ett kårleg, men däremot givit bort(!) några. Annars hade jag nästan kunna göra ett lika fint konstverk - nästan! Fattas väl typ ett eller två från tidernas begynnelse som du har och inte jag. För tillfället har jag dessutom två i plånboken av någon besynnerlig anledning (det nya har inte kommit än, men snart blir det väl tre). Brukade inte du vara mån om att betala in så fort som möjligt för att få ett tufft nummer eller nåt liknande?
Förresten - brevinkast heter det i lägenheter. Mvh /Brevbäraren

2008-02-22 @ 17:31:35
URL: http://igel.bloggagratis.se
Postat av: Martin

Varför, och till vem, ger man bort kårleg? En gång i tiden brukade det finnas något slags nummer på kårlegen som jag tror var ett ordningsnummer, och jag försökte betala extremt tidigt några gången för att se hur lågt nummer man kunde få. Men jag tror att det berodde på hur snabb nationen var också, för det blev inga särskilt låga nummer har jag för mig. Tror inte det finns nåt sånt nummer längre, men jag vet inte. Kanske dags att ta upp den psykovanan igen också?

2008-02-23 @ 21:44:52
URL: http://radarminnet.blogg.se
Postat av: Fröken SötSur

Ha ha...men det ser ju riktigt fint ut. Själv har jag ingen aning var jag har mina gamla.

2008-02-24 @ 07:57:56
URL: http://suratanten.blogs.se
Postat av: Nina

Ett gav jag bort till Snippe, kanske tillochmed att jag gav bort två till honom. Han kanske har dem kvar? Det kanske inte är försent för mitt konstverk!
Jag har psykovanan att alltid betala in avgiften försent. Den kanske inte är riktigt lika psyko, men jag tror nästan att den är lite, lite tvångsmässig.

2008-02-25 @ 20:10:31
URL: http://www.igel.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0