Mysteriet med den hemliga handen

I vårt hus finns det, som i de flesta andra hus, strikta regler för vad som gäller i tvättstugan. Bland annat får torkrummet inte användas efter kl. 22, något som jag högaktningsfullt brukar ignorera. Igår kväll stod jag där nere i värmen och packade ihop min halvtorra tvätt vid halv elva nångång, när jag plötsligt hörde hur dörren till torkrummet öppnades. Den öppnades inte mer än till en springa på en decimeter, och en hand stacks blixtsnabbt in och stängde av torkfläkten (strömbrytaren sitter precis bredvid dörren), för att sedan försvinna lika fort som den dök upp. Nu undrar jag: Vem är arg nog att orka gå ner i källaren och stänga av torkfläkten, men inte nyfiken nog att sticka in huvudet och kolla vem förövaren är? Och en liten hämnd hade väl ha varit på sin plats? Han eller hon kunde väl åtminstone ha släckt lyset för mig när de ändå höll på att trycka på knappar, så jag hade fått stå där och famla i mörkret en stund.

Kommentarer
Postat av: celina

AHAHAHAHHAHA! Det där har du inte ens berättat för mig. SJUUUUKT! Alltså herregudihelvetet. Vilka människor det finns. Och fy för den som vågar röra sig eller gudförbjude andas efter klockan tio på
kvällen.

2008-01-31 @ 15:51:29
URL: http://celina.blogg.se
Postat av: Spov

Shit vad människor är störda när det gäller tvättstugor! Alltså, det verkar som att vissa hämmade jävlar tar ut alla sina bittra aggressioner just i gemensamma tvättutrymmen. Vem kan skriva värst lapp, liksom?

2008-01-31 @ 15:58:10
Postat av: Frida

Haha, Martin, detta trodde jag aldrig om dig! Men vad roligt med ännu en blogg att förlusta sig med under dygnets alla tråktimmar!

2008-01-31 @ 20:06:26
URL: http://vad-frida-sa.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0