Badjävlar

Enligt DN är en tredjedel av Sveriges befolkning inte simkunnig. Som simkunnig räknas man om man klarar av att simma 200 meter, varav 50 på rygg. Detta jämförs i artikeln med att cykla tre kilometer: "[E]n simning på 200 meter [liknar] en tre kilometers (sic) lång cykelrunda. Alla klarar inte av en sådan tur på cykeln utan att pausa."

Allvarligt, vem FAN klarar inte av att cykla tre kilometer utan att pausa? Knappast en tredjedel av befolkningen i alla fall. En cykel kan man ju för övrigt vila på utan att kliva av. Jag tror helt enkelt inte på det där. Dessutom har jag sjukt svårt att tro att de som drunknar på badplatser gör det för att de plötsligt blir så trötta att de inte orkar simma vidare och bara sjunker hux flux. Jag menar, hur sjukt slut måste man inte bli för att komplett ge upp och sjunka? Att bara hålla sig flytande kräver ju nästan ingen energi alls. Det måste vara något annat som händer när folk drunknar på badplatser, eller?

Kommentarer
Postat av: Frida

Ja. Alkohol hos antingen drunkningsoffret i fråga, eller alkohol/mongoloidness hos förälder/barnvakt som är så jävla idiotisk att han/hon lämnar barnet utan uppsikt! Läste i Aftonbladet härom dagen om just ett sånt fall. En farsa som var ute på soldäck medan hans icke simkunniga, 6-åriga son var kvar vid poolen, plockade av sig sina simdynor och hoppade i det 1,3 m djupa vattnet... Pappan var på SOLDÄCK! Jävla cepe. Det som gör saken än mer bisarr och jävlig är att pappan tidigare förlorat ett barn i en drunkningsolycka! Hur dum i huvudet får man vara?! (Nu måste jag sluta innan jag kommer in på diskussioner som rör vilka som borde få skaffa barn och inte...)

2008-07-29 @ 18:15:49
URL: http://vad-frida-sa.bloggagratis.se
Postat av: Martin

Men vadå, är det barn som drunknar? Jag har fått intrycket att det är vuxna.

2008-07-29 @ 20:11:46
URL: http://radarminnet.blogg.se/
Postat av: Frida

Det är väl både och. En teori angående vuxenolyckorna är väl annars att det är många invandrare som inte kan simma.

2008-07-29 @ 21:30:43
URL: http://vad-frida-sa.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0