Grannsämja

Nu var det så länge sen jag bloggade att datorn inte ens kom ihåg adressen hit. Och det var kanske lika bra det, för blogg.se har tydligen flyttat på sig. Men det är inte därför jag är här.

För någon vecka sen hade våra grannar i lägenheten under visning av sin lägenhet. Celina är övertygad om att de flyttar för att hon (och katterna) har drällt vatten på dem från vår balkong, samt att hennes lillasyster vid ett tillfälle råkade skaka sängkläder på vår balkong när de satt ute på sin balkong och åt. Själv tror jag inte så mycket på det där, men stämningen har varit lite tryckt.

Hur som helst, på kvällen för visningen var det tusen grader varmt, och jag hade precis kommit hem från jobbet. Eftersom minst en av våra katter inte kan betecknas som annat än oförsiktig, på gränsen till självmordsbenägen, har vi fönster och dörrar helt stängda på dagarna. Således lallade jag runt i vår stekheta lägenhet endast iklädd ett par rätt skabbiga kalsonger, när det plötsligt ringer på dörren. Innan jag ens hunnit ta mig ut i hallen öppnas dörren, och jag hör (den omisskänliga) rösten från en av våra andra grannar, som säger: "Är det här det är visning?"

"Nej, det var inte här det var visning – däremot var det här det var korkade katter och avklädda ynglingar", hinner jag tänka. Granntanten har naturligvis lämnat dörren på vid gavel, och Fuffens kutar, förutsägbar som han är, ut i trapphuset som en skållad bäver, raka vägen ner till våningen under. Som tur är hade visningen inte börjat, annars hade spekulanterna fått se en halvnaken karl jaga en dum katt genom lägenheten. Jag undrar om det är sånt som höjer eller sänker värdet?

På tal om katter så råkade jag låsa ut den andra katten på balkongen härom natten. Det var inte så populärt.

Kommentarer
Postat av: Nina

Haha, jag hade velat vara där som publik!

2008-06-18 @ 09:25:16
URL: http://www.igel.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0