Böldpest

Jag har drabbats av århundradets munsår. Nu snackar vi inte nån liten frökenblemma här. Om det var nån i gamla testamentet som ådrog sig Guds vrede och fick munsår så var det ett sånt här han fick. Det sitter i ena mungipan också, och spricker lite varje gång jag öppnar munnen. Jag ser ut som en pestsmittad uteliggare, och små barn pekar och gråter när de ser mig. Hundar slickar sig om munnen och ser hungriga ut. Igår rusade mina studenter panikartat ut ur klassrummet när de såg att jag drabbats av vad de, med visst fog, trodde var spetälska.

Snälla, hjälp mig.

Kommentarer
Postat av: celina

Stackars!

2008-03-04 @ 16:48:04
URL: http://celina.blogg.se
Postat av: alexandra

tjacka ACO alsolsprit och en kräm som heter microcid. kan funka.

2008-03-04 @ 18:34:30
URL: http://www.alexandraberger.bloggagratis.se
Postat av: Frida

Aj då. Det finns ju tyvärr inte så mycket att göra åt saken när det redan brutit ut. Vet att folk som får herpes "hela tiden" kan få några antivirala tabletter utskrivna till sig, och att det funkar förebyggande. Ska vara bättre än kräm, typ Vectavir och Anti och allt vad de heter.

Lite kuriosa som plåster på såren kan jag dock bjuda på i din svåra stund! Viruset som ligger vilande i ditt trigeminusganglion och med jämna mellanrum vandrar ner i läppen kommer att göra så att cellerna smälter samman till stora sjok, fullkomligt sprängfyllda med viruspartiklar! Smart, för viruset kan föröka sig skitmycket men samtidigt aldrig vara utanför cellerna där immunförsvaret lättare kommer åt det! När cellerna sen spricker på grund av det ökade virustrycket bildas det där förhatliga såret och miljarders viruspartiklar väller ut och smittar din pusskompis! Ja, det mesta visste du säkert redan, men jag tyckte att det var så väldigt intressant och läbbigt just den där strategin med att smälta ihop cellerna. Värsta listigt liksom!

2008-03-04 @ 23:22:21
URL: http://vad-frida-sa.bloggagratis.se
Postat av: Martin

Celina: Eller hur! Det kan vara så att jag förtjänar chips till middag resten av veckan.

Alexandra: Som tur är brukar det gå över rätt fort av sig självt, så det är mest att man ser ut som en dåre som är problemet. Men tack ändå.

Frida: Ja, jag är ju ganska listig av mig. Eller vänta nu, det var inte jag personligen som fick credit här va... Fan också.

2008-03-04 @ 23:41:00
URL: http://radarminnet.blogg.se
Postat av: Frida

Du kan ju se det som att viruset är en del av dig och då var det ju du som var listig!

2008-03-05 @ 16:14:29
URL: http://vad-frida-sa.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0