Små och stora mysterier

På Max står det "home made" på locket till dipparna. Jag kan inte riktigt greppa hur det går till. Det är ganska uppenbart att det inte är någon som sitter hemma och slänger ihop de där såserna, och jag tror inte att de gör dem på restaurangen heller – om nu det skulle räknas som hemmagjort. Det enda rimliga alternativet är att de tillverkas i en fabrik där det också bor någon, så att det är någons hem. Och då inställer sig naturligtvis frågan: Vem är det som bor i den där fabriken? Och är det ens lagligt? Det lär ju finnas någon slags myndighet som reglerar sånt där. Je suis très feurbryllah.

dip
Inte är den tillverkad hemma hos mig i alla fall.


Kommentarer
Postat av: Guffa

Frågan är ju hur de transporterar dipsåsen från hemmet till restaurangen.

2008-03-16 @ 22:11:02
URL: http://guffa.blogg.se
Postat av: Fredrik

Jag tror att det är en trind och go mattant som ledsnat på skolbespisningen och öppnat egen business. Hon gör dipsåser till diverse hamburgerrestauranger hemma i köket och hennes brorson kör ut dem med en "transa-moppe"...

2008-03-17 @ 11:35:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0