Kolesterolpanik

Varje gång min kära sambo ringer och säger att hon av en eller annan anledning inte ska äta middag hemma brukar jag ta tillfället i akt att laga till nåt som jag vet inte är hennes favoriträtt. Ganska ofta blir det då en svårt 70-talsinspirerad ädelost-, grädd- och skinkbaserad sås med bandspaghetti. Kommer ni förresten ihåg när det faktiskt hette så? Jag tyckte det var sjukt förvirrande att vanlig spaghetti var rak, medan bandspaghetti av någon anledning var helt trasslig. Hur som helst, denna rätt har med tiden döpts till "instant heart failure" av en av mina kollegor. Och det måste erkännas, den ligger inte direkt i linje med någon bantningsmetod jag känner till.

Igår jobbade min sambo över, och idag hade jag således en rejält tilltagen matlåda innehållande just instant heart failure med mig till jobbet. När jag gick på lunch bad jag min kollega att skicka ner någon hjärt-lungräddningsspecialist till fikarummet om jag inte var tillbaka inom en halvtimme. Väl nere i fikarummet slängde jag ett getöga på UNTs förstasida, och det första jag såg var detta. Jag vet inte om jag ska se det som att jag tryggt kan fortsätta mina vanor, eller om det var någon slags pik från högre ort?

image45
Komsi, komsi, lilla vän. Snart är du i min mage.

Kommentarer
Postat av: celina

Är du medveten om att du länkat lunchlåda till en av de allra hotsaste när man var teenager - Zach i pang i plugget (eller saved by the bell som det hette egentligen. Ibland spelar det ingen roll vilken man väljer - den svenska eller den engelska titeln).

2008-05-09 @ 23:26:25
URL: http://celina.blogg.se
Postat av: Martin

Så mycket jobbigare då, att Zach verkar spela för motståndarlaget.

2008-05-10 @ 09:57:06
URL: http://radarminnet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0