Rockförrådet, del två


Hjälpte till lite, så alla vet var man ska leta.


Ryktet om min död är överdrivet

Nej, jag är inte död. Men min blogg är det. Här kommer två roliga bilder som livar upp mitt i dödheten.Om jag hade en egen tidning där jag fick bestämma skulle det
här löpet ackompanjeras av en artikel om aloholfritt vin.Den här lappen sitter på ett skåp på mitt jobb. Det är i det
här skåpet vi förvarar våra elgitarrer och Slayerplattor.


Världspremiär

Idag hände nåt som mig veterligen aldrig hänt förut – jag lämnade en bit pizza på tallriken efter lunchen. I normala fall skulle det vara helt otänkbart. Synnerligen hungriga dagar, dvs. nästan jämt, ligger även bordsgrannens pizzarester i riskzonen. Men nu är det så att det här inte är en normal vecka. Det finns faktiskt ingenting som tyder på att det här är en normal vecka. Förutom dagens pizzafiasko så är det idag andra dagen i rad som jag gått upp i tid och faktiskt utför ett näst intill klanderfritt arbete (får man blogga på jobbet och ändå anse sig ha skött sig till punkt och pricka?). Om det ska fortsätta såhär kommer ni snart att få gå på disputationsfest.


Vafan hände?

Den här Fritzl har för övrigt konstaterats vara frisk. Med österrikiska mått mätt alltså. Handen på hjärtat, vem fan skulle vilja bli friskförklarad av en österrikare? Jag har redan citerat Arne Anka i den här bloggen, och det är aldrig fel. Le Corbusier var för övrigt både schweizare och fransman, men det har jag tydligen redan skrivit om.

MÅNDAG?

Nog för att jag känner mig förvirrad ibland, men jag ligger i lä.

Martin: Johann kanske kommer förbi ikväll, och spelar lite Mario Kart. Har du nåt du måste titta på på TV ikväll eller?
Celina: Jag vet inte, vad är det för dag?
Martin: Måndag.
Celina: MÅNDAG? (ni skulle ha hört tonfallet)

RSS 2.0