Världspremiär

Idag hände nåt som mig veterligen aldrig hänt förut – jag lämnade en bit pizza på tallriken efter lunchen. I normala fall skulle det vara helt otänkbart. Synnerligen hungriga dagar, dvs. nästan jämt, ligger även bordsgrannens pizzarester i riskzonen. Men nu är det så att det här inte är en normal vecka. Det finns faktiskt ingenting som tyder på att det här är en normal vecka. Förutom dagens pizzafiasko så är det idag andra dagen i rad som jag gått upp i tid och faktiskt utför ett näst intill klanderfritt arbete (får man blogga på jobbet och ändå anse sig ha skött sig till punkt och pricka?). Om det ska fortsätta såhär kommer ni snart att få gå på disputationsfest.


Vafan hände?

Den här Fritzl har för övrigt konstaterats vara frisk. Med österrikiska mått mätt alltså. Handen på hjärtat, vem fan skulle vilja bli friskförklarad av en österrikare? Jag har redan citerat Arne Anka i den här bloggen, och det är aldrig fel. Le Corbusier var för övrigt både schweizare och fransman, men det har jag tydligen redan skrivit om.

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Du är en skam för vår släkt!Ser vi inga tecken på att din glupskhet har återvänt inom kort riskerar du uteslutning från alla framtida släktmiddagar...

2008-10-17 @ 11:19:46
Postat av: Martin

Hedersmord!

2008-10-17 @ 11:20:48
URL: http://radarminnet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0