Eget skryt luktar personlighetsförändring

Det har hänt nåt. Jag brukade vara den mest strömlinjeformade personen i universum. Alltid enkel att ha att göra med, alltid till lags. På gränsen till dumsnäll enligt mig själv, solkart över gränsen enligt andra. Idag inträffade två saker som är de senaste i raden av små skitsaker som talar för att det är nåt som har förndrats.

1. Jag snackade mig ur en p-bot. Boten satt redan på min vindruta, men jag fick tag på vakten. Sa att jag helt enkelt inte tänkte betala den, för jag ansåg mig inte ha parkerat bilen, utan sysslade med in- och urlastning. Jag vet inte om han bara tyckte synd om mig för att jag förmodligen gjorde ett rätt ynkligt intryck efter fyra flyttlas på tio timmar, men han tog i alla fall tillbaka boten.

2. Jag snackade till mig 40% rabatt på släpvagnshyra i efterhand, efter att ha upptäckt i vilket bedrövligt skick kärrans stödhjul var. Påpekade helt enkelt att det kändes surt att betala fullpris för en släpkärra som faktiskt inte fungerar som den ska, och efter ett torrt konstaterande att det hade varit bra om jag sa till när jag hämtade kärran istället för när jag lämnade den, så fick jag ändå tillbaka pengar.

Det här låter som sånt som folk gör varenda dag. Men jag skulle aldrig ha tyckt att det ens var nåt att bry sig om förut. Det känns lite... Jag vet inte... Bra?Annars började dagen såhär. Mindre bra.


Kommentarer
Postat av: mie

BARA ETT TIPSSugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87

2009-04-05 @ 03:29:29
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: Frida

Bra ju! Jag skulle aldrig våga mig på något dylikt men beundrar alla som gört.

2009-04-05 @ 08:46:54
URL: http://vad-frida-sa.bloggagratis.se
Postat av: Fredrik

YOU GO GIRL!

2009-04-05 @ 10:23:05
URL: http://toppfysik.blogspot.com
Postat av: Guffa

Vanlig enkel världsvanhet! Lärdomar från livets hårda skola, kanske?.

2009-04-05 @ 21:42:51
Postat av: Annie

Åh!! Sånt där är ju skitbra!! Heja!

2009-04-06 @ 11:22:13
URL: http://veryfishy.blogg.se/
Postat av: frida

haha, well done you.

2009-04-07 @ 12:45:14
URL: http://froys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0