Allt är baklänges

Vad har Lena Philipsson och Björn Skifs gemensamt? Säkert en massa, vad fan vet jag egentligen, men en sak som de definitivt har gemensamt är att de har sjungit om att må bra på dagen men dåligt på kvällen. Jag antar att de flesta andra där ute också har varit med om det, och jag har garanterat varit där själv. Men just nu är fanimej hela livet precis baklänges och uppåner. Jag mår så förbannat dåligt på mornarna, och jag kan inte riktigt förstå varför. På kvällarna är det lugnt, ibland riktigt bra. Jag får ingen ångest av att gå och lägga mig ensam – det är liksom inte där det sitter. Hjälp mig Bullen, vad är det för fel? Och säg inte att jag ska prata med någon vuxen, för det är fan det enda jag gör nuförtiden.

Kommentarer
Postat av: Nina

Jamen så är det. Mornar är värst. Tror att det är för att hjärnan på nåt sätt repeterar allt som hänt de senaste dagarna lite snabbt och man inte är beredd.

2009-03-16 @ 23:07:27
URL: http://www.igel.bloggagratis.se
Postat av: Martin

Ja, jag tror att du har rätt. Plus att man vaknar upp och liksom lite brutalt inser att allting är annorlunda mot vad man är van vid, och att man måste kämpa för att anpassa sig. Idag igen, liksom.Egentligen är jag bara tacksam för att det inte är värre. Skulle inte vilja byta mot den där kvällsångesten...

2009-03-17 @ 10:09:43
URL: http://radarminnet.blogg.se/
Postat av: Spov

Jag håller med om vidriga morgnar! Jag har också fram till för något år sedan levt i den naiva tron om att den s k vargtimmen skulle vara värst, men fan heller. Mår jag riktigt kasst kan man ge sig fan på att jag vaknar gråtfärdig och miserabel och kommer att stanna i det tillståndet i minst en timme.Jag minns dock inte om det var såhär förr. Ett ålderstecken av något slag kanske?

2009-03-17 @ 16:57:11
Postat av: Anonym

Fyfan, Spov, kommer du och anklagar mig för att vara gammal här? Skandal!

2009-03-17 @ 16:59:35
Postat av: Spov

Det var bara en fundering och jag syftade främst på mig själv... Sorry!

2009-03-17 @ 23:27:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0