Nattdjur

Det är helt uppenbart att enda sättet att få något uträttat på det här bygget är att sitta här fram till midnatt nån gång. Jag har fått mer uträttat efter klockan 22 än jag fått på hela resten av dagen. Inte för att det säger så mycket, men ändå. Finns det någon sån där populär bokstavsdiagnos man kan få som innebär att man absolut inte kan hantera distraktioner, som typ, ehh, saker som händer? Eller inte händer. När det är som värst kan jag bli distraherad av en penna som ligger ovanligt still på skrivbordet.

Kommentarer
Postat av: Maja

Asså jag tror man får acceptera att kroppen inte fungerar så bra när man har nån slags sorg och saker att bena ut. Fast det blir ju extra jobbigt när man är i slutskedet för en avhandling...Jag kan inte jobba när minsta jobbiga händer. Det enda jag kan jobba med då är att stirra över kyrkogården och gråta. Jag avundas dem som faktiskt kan stänga av men å andra sidan är man kanske mer mänslig och tänkande om man inte kan (man kan ju intala sig det iallafall). Hur som helst, du kommer bli klar, det kanske tar några nätter till, men du kommer bli klar. äsch vilken lång kommentar.

2009-03-19 @ 08:49:40
URL: http://majaeli.bloggagratis.se/
Postat av: Nina

Jag instämmer med ovanstående kommenterare.

2009-03-19 @ 09:22:25
URL: http://www.igel.bloggagratis.se
Postat av: Martin

Ja, alltså, visst är det så att det går trögt eftersom livet är uppochner, men det här med att jag bara kan jobba på kvällar/nätter och blir sjukt lätt distraherad under dagen när det är folk på kontoret -- så har det alltid varit. Jag har bara aldrig tyckt att det är OK att sitta på jobbet mitt i natten förut, så då har jag helt enkelt skitit i det och inte fått så mycket gjort.

2009-03-19 @ 11:45:14
URL: http://radarminnet.blogg.se/
Postat av: Maja

du kanske helt enkelt är en uggla, katt, vampyr, spöke, svartrockare eller likande...

2009-03-19 @ 14:06:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0